Hændelig død politikker

Helt naturligt, som ulykker sker hurtigt og uventet, du eller dine familiemedlemmer vil ikke være parat til at se det i øjnene. Ingen kan forudsige, hvornår eller hvor havari kan opstå. Men du kan forberede det med ordentlig forsikring. Følge af en ulykke kan være noget. Det kan være en almindelig sår, som kan helbredes ved et band-støtte til en skade, der kræver alvorlig medicinsk pleje. Eller det kan være en permanent fysisk handicap eller endog døden. Da ulykker forekommer meget ofte og uventet der er hændelig død og dismemberment forsikring.

Uanset om du rejser til glæde eller virksomhed, er det chancerne for en ulykke, kan ikke udelukkes. I biler, kan på hotel eller i flugt, død tage dig i form af ulykke. Ulykken er absolut en væsentlig årsag til døden.

Dette er, hvor en utilsigtet død politik eller forsikring bliver nyttig. En utilsigtet død politik eller forsikring er en livsforsikring, der betaler til din valgte modtager hvis du dør som følge af skader forårsaget af en overdækket ulykke, der ikke er på grund af nogen sygdom.

Under denne forsikring forpligter forsikringsselskabet til at kompensere for tab som følge af utilsigtet død i betragtning af den præmie, der er modtaget.

Utilsigtet Death politik betaler din støttemodtageren et beløb, når en ulykke resultater i din død. Der er tre hovedtyper af utilsigtet død politikker. Fly ulykke død forsikring betaler et beløb kun for ulykker, der omfatter en flyvemaskine under Disponeringsperioden. Common carrier hændelig død forsikring betaler fordel kun ulykker med en fælles transporter periode dækning. (Common carrier refererer til enhver licens jord, luft eller vand transport drives af dem, hvis besættelse er transport af personer uden forskelsbehandling og til leje. Det vil sige, taxi, bus, sporvogn, tog, fly, krydstogtskib, færge mv).

24-timers hændelig død politik betaler midler for ulykker, der sker en eller anden grund under Disponeringsperioden. Du har brug for en utilsigtet død politik eller beskyttelse, hvis du har elsket dem, hvis sikkerhed ville være i fare, hvis en ulykke tog du pludselig. Hvis du er opmærksom på mulighederne for en hændelig død, men ikke interesseret i at købe ekstra livsforsikring for at dække disse muligheder, utilsigtet død politikker kan være en intelligent kamp for denne ikke-sundhedsrelaterede risiko.

Utilsigtet Death politik er et meget værdifuldt finansielt værktøj, der kan beskytte din familie. En utilsigtet død politik kan bidrage til at reducere din familie økonomisk tab, hvis du dør uventet på grund af en overdækket tab. Hvis du er godt forsikret vil så dine familiemedlemmer få forsikring penge, som ville hjælpe dem med at klare gæld, herunder medicinske regninger, sikre uddannelse af dine børn, betale pant og garantere finansiel sikkerhed.

Om forfatteren:

Adrian Rogers – relaterede artikler og andre ressourcer, besøg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *