Sådan får du mest muligt ud af dine penge Management

En god registrering af forsigtige penge forvaltning er afgørende, hvis du ønsker at få nogen reel fordel af livet. Da så mange mennesker forståeligt nok er besat af finanspilene, er mange fristet til at misligholde betalinger og gøre alle mulige uønskede side er enige om at tilbud, blot fordi de ved bedre.

Men ved ikke at spore dine penge effektivt kan du glemme en masse af de vitale ting i dit liv, såsom dit hjem og din skat. Det er her, den proaktive tilgang er så vigtig – det kan ikke ignoreres, at hvis du ved, hvor du penge går, kan du helt sikkert tage økonomiske overvejelser alvorligt. For at betale for de vigtigste ting i dit liv har du brug for den bedste aftale til den bedste pris, og hvis du selv kan betale for dem, har du ikke nogen til at bede om betalinger, bare for at sidde fast i din tegnebog. Smart money management handler om aftale med dine kerneværdier, ikke et ønske om en bedre aftale.

Der er mange små ting i livet, der kan opnås – eller ikke nødvendigvis opnås – uden megen eftertanke. At komme i økonomiske problemer er en af disse små ting. Men ved at se på de praktiske spørgsmål snarere end makro synspunkter dine penge forvaltningspolitikker, er det svært at komme i problemer. Penge kommer ind og ud af din bankkonto som den mindste lækage i en vandslange, meget som et vandinstrument er designet til at trække vejret igennem. Det kaldes penge i sig selv har konsekvenser, der går ud over dem, det kan købe. Hvis du ikke bevarer finanspolitisk disciplin, vil du betale for det med negativ gæld og eller økonomisk konkurs risici, og du vil finde det meget svært at få ny kredit. Ved ikke at beskytte din kredit, ender du med højere priser og kreditkrav, og med en formindsket historie af mulige økonomiske vanskeligheder, såsom låneansøgninger. Heldigvis er der måder at få dit liv tilbage i det sorte uden at skulle misligholde alle dine gæld eller fil for konkurs. Og en af dem er praksis med salon.

Der er to måder at se på forholdet mellem salon penge forvaltning og dine penge liv: den etiske side og bottom-outs, som vi har set hundrede gange for mange.

Beingensive er den primære fordel ved salon. Så længe du ikke bryder nogen love eller bestemmelser, og så længe du holder et vågent øje med, hvad du gør med pengene, har du intet at frygte fra myndighederne. En god to års rekord er nok til at få et lån til noget – en flybillet, en bil lejekontrakt, et lille lån, et hus depositum for et lån, og en forbedret kredit score. Men før du ansøger om en, skal du finde ud af, hvad du skal dække en måned periode, og gøre netop det – sikre, at din indkomst er nok ved udgangen af måneden til at dække det samlede beløb. Sidst, men ikke mindst, fordi du holder dine penge på et sikkert sted, er du langt mindre tilbøjelige til at påtage sig mere gæld, eller at have brug for konkurs lån eller andre lån til enhver tid.

Ulempen

Det er rigtigt, at mens overtrædelsen af enhver nyligt bindende lov papirarbejde sikrer, at du ikke kan blive arresteret, indtil undersøgelserne er afsluttet, du hele tiden nødt til at kigge dig over skulderen for fare. Hvis du f.eks. mistænkes for at have lånt pengene af dig med det udtrykkelige formål at lade en ven betale din gæld, eller hvis du hæver pengekort eller kontanter fra din bankkonto, kan myndighederne meget vel gøre det til en forbrydelse at gøre det.

Hvis du skulle være en mindreårig, og forudsat at du havde en indtægtskilde, er det så meget lettere at få lån, men du får brug for den absolut bedste kredit score for at få en konkurrencedygtig aftale. Selv da er det bedst at have en relativt lav grænse for bankkortet eller tilbagebetaling af lån, så hvis du skulle misligholde eventuelle tilbagebetalinger; bankerne har kapacitet til at indefryse din bankkonto. Får du et lån på egen hånd? Ikke så let.

På den anden side er det et ret godt tegn, hvis du har dækket alle dine baser, men før du søger hjælp udefra, skal du se nøje på din situation. Har du råd til at miste dit hus, eller din bil? Og hvad med Difficulties?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.