Coroplast og bølgepap plast, billig skiltning

Denne artikel begynder en række korte beskrivelser af tegn materiale for at hjælpe forbrugerne med at vælge mellem en lang række substrater for deres tegn. Jeg har allerede drøftet vinyl og magnetiske materialer i nogle detaljer i tidligere artikler. Derfor vil jeg fokusere på coroplast, akryl (Plexiglas), MDO skilt, alumalite/alumacore, PVC og aluminium.
En af de største sælgende substrater er coroplast. Navnet kommer fra den førende producent af disse polypropylen plader – Coroplast Inc. Faktisk, hævder Coroplast Inc, at coroplast er materialet “leveres gennem det største antal af plast og tegn levering distributører i Nordamerika”. Det er mest anerkendt som det materiale, der anvendes i skilte for kandidater i valget eller “til salg” tegn. Det er let alligevel holdbart og vejrbestandigt. Det kan også være trimmet eller skåret i forskellige former.
Coroplast er også kendt som riflet plast, twin væg plast og bølgepap plast, på grund af de bølgepap Lunde (kaldet fluting), der kører gennem materialet. Det tomme rum mellem fluting gør bestyrelsen letvægts (i modsætning til solid plastik), mens at give den nødvendige styrke. Den første kendte forekomst af bølgepap materiale blev i 1856 hvornår en svederemmen anvendes som en foring i hatte blev patenteret. Pap snart fulgt og blev brugt af Wells Fargo i emballagen ved den sene 1890s. Når plast blev udviklet gennem olieindustrien, bølgepap plast fulgte snart efter. De har været en grundpille i tegn industrien lige siden.
Coroplast robust flade overflade gjorde det let at anvende vinyl bogstaver eller blæk via serigrafi. For nylig har digital trykkeriindustrien produceret blæk, der er nu optaget af plast. Trykfarverne kan forventes at vare længere end tegnene. Når nogen indså at fløjter kunne være orienteret lodret og stakes sat ind i dem, “værftet tegn” udviklet. I virkeligheden, blev H-stakes skabt specielt til coroplast tegn. Let af begge gør det nemt at indkøbskurv tegn på bagsædet af en bil. Selvfølgelig, er coroplast tegn blevet bygget for at passe ind i mere formelle rammer, metal, ofte erstatter den dyrere og tungere aluminium. Jeg kan også nævne, at du kan skære gennem et lag af den plast, der giver tegn til at blive foldet for lettere transport.
I Resumé er coroplast billig, ret holdbart og nemt at transportere. Men pas på. Deres letvægts også gør dem modtagelige for skade via selv mindre stærk blæst. Så anbefale jeg coroplast primært at få dit budskab langs motorveje og veje til særlige begivenheder (salg af dit hus), valget af en kandidat, indvielse, osv. Men husk at trække dem i før en storm hits. Bemærk, at i nogle stater er det ulovligt at bogføre sinage langs gaderne og der er bataljoner af tjenestemænd patruljerer motorvejene til at fjerne tegn. I virkeligheden, kender jeg mange virksomheder, der placerer tegn på langs motorvejen vel vidende, at de vil blive afhentet inden for et par dage. Nogle føler, at de lave omkostninger af tegnet gør tabet koste effektivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *