Liv efter arkivering konkurs

Indgive konkursbegæring vil unægtelig har en stor indvirkning på dit kredit, men nogle gange bliver det den eneste mulighed. Det er vigtigt at vurdere de budgettering og finansielle fejltagelser, der hjalp føre dig til denne retning. Mens vi er klar over du ikke fik der med vilje du skal selv undersøge dine udgifter vaner og begynde at arbejde på måder at genopbygge dit kredit. Ja hørte du os ret; Du kan stadig arbejder på at genopbygge dit kredit selv efter indgive en konkurs. Men det vil tage tid og vedholdenhed fra din side.

Nedenfor er nogle tips til at hjælpe dig med at genoprette din kredit efter indgive konkursbegæring.

Lære at leve inden for din finansielle midler. Bruge dine penge fornuftigt og ikke købe luksusvarer, der ikke er en nødvendighed for at leve! Dette er en vigtig lektie at lære, og det vil være svært at tale dig selv ud af nogle af disse luksus køb men du vil takke dig selv senere.

Ansøge om en sikrede kreditkort og sørg for at betale tilbage til tiden! Dette vil reflektere positivt på din kredit rapport og hjælpe dig med at starte en ny og rettidigt betaler kredithistorie. Prøv ikke at hoppe tilbage i og få et kort med en høj indbetalingsbeløbet, starter ud små og videre frem.

Åbn en ny kontrol og/eller opsparingskonto. Långivere vil tage dette i betragtning ved fastsættelsen af, hvis du er ansvarlige nok til at låne penge for.

Denne ene kan være trick, men se, hvis du har en ven eller relative vil der cosign på et kreditkort eller et lille lån med dig og så være sikker på at gøre alle betalinger til tiden. Dette vil bidrage til at genoprette god kredit og en på gang betaling historie.

Når søger ny kredit, prøv at starte med en gas-kort eller gemme kreditkort – disse er elementer du normalt ville betale for kontant, men nu kan du betale regningen hver måned for at genetablere kredit. Dette kan være et klogt valg at den ikke giver dig ekstra kredit på varer det ikke måske nødvendigt lige nu!

Payday lån bør altid være en sidste udvej og undgå for enhver pris, hvis det overhovedet er muligt! Renten er meget høj, og de kan nemt blive en dårlig kredit fælde efter alle dine hårde arbejde.

Endelig betale alle dine kreditkort og utility regninger til tiden!

Disse par små tips vil hjælpe dig med at genoprette dit kredithistorie efter overlevende din konkurs. Opgive ikke håbet, det er muligt men det vil tage tid, kræfter og en masse hårdt arbejde og beslutsomhed.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *