Give kandidater “En dag i livet”

Hvad lyder godt på papiret kan undertiden være helt forskellige i aktion. For kandidater, kan det betyde et job, der lyder meget tiltalende, indtil det er rent faktisk erfarne.

At finde ud af at din kandidat virkelig ikke gør nyde det arbejde du har ansat dem til er ikke noget, du ønsker at opdage på dag 1 i deres nye position. Så kan det være umagen værd at give potentielle kandidater en smagsprøve på hvad der kommer gennem en “dag i livet” eventyr.

Lad dine kort liste af kandidaterne tilbringe en dag med en person i din organisation, der udfører det samme eller lignende funktion du overvejer dem for. Få dem gå på salg besøg, sidder et møde, lytter til en kunde service opkald eller ellers opleve nogle af de typiske aktiviteter i deres fremtidige job.

Dette job preview kan spare både tid og indsats, hvis det viser sig kandidaten ikke længere interesseret. I øvrigt, hvis dine kandidater oplever en masse overraskelser i deres “day in the life” kunne du overveje hvordan du beskriver jobbet i din litteratur eller interview processen.

For hvilke roller kan du sende kandidater på en “dag i livet”? Tag vores afstemning, og se, hvordan andre har stemt på

Denne måneds ansættelse overskrifter:

**********************************

Arbejdspladsen forudsigelser

Leje, Hollywood stil

Monster øger annoncebudget til 125 millioner dollars

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk eller på tryk, gratis, så længe bylines er inkluderet. En høflighed kopi af publikationen ville være værdsat.

Nyhedsoverskrifter i dette nyhedsbrev link til tredjeparts websteder. Selv om links fungere spørgsmålet er udgivet, kan Head2Head ikke garantere links forbliver aktiv over tid. Visse artikler kan derfor ikke længere være tilgængelige. Vi undskylder for ulejligheden.

Copyright © 2004 Head2Head. Alle rettigheder forbeholdes.

Udgivet bi-ugentlige af Head2Head Inc.

Bemærkninger eller spørgsmål email marcel@head2head.ca

Send denne artikel til en ven

Se oprindelige HTML-version

Modtag artikler som denne hver anden uge

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *